|
Over ons
|
Checklist

Reisverslag

RSS

Bedankt!

6 september 2011

Alle lieve mensen die ons de afgelopen maanden hebben gesteund  bedankt! voor de kaarten met een opbeurende tekst of een mooi gedicht, bedankt voor de bloemen die mijn dag weer opvrolijkten. Ook de lieve berichtjes via internet waren meer dan welkom en deden ons goed.

Gisteren voor de eerste keer weer een rondje met de motor over ons eiland gereden. Heerlijk zonnetje in mijn rug en de motor tevreden ronkend onder mij. Na een jaar niet meer gereden te hebben was het de eerste kilometers even wennen. Maar al snel voelde het weer vertrouwd en kreeg ik zin om een vrolijk liedje te fluiten.  Dat kan alleen op de motor want niemand hoort dan immers mijn valse gekraai.  Nog steeds zit ik een beetje in de lappenmand en is de oorzaak van mijn ziek zijn nog niet duidelijk. Of we  volgend jaar onze geplande reis naar Amerika / Canada kunnen  ondernemen blijft voorlopig nog onzeker. We zijn dit jaar natuurlijk niet sip achter de geraniums blijven zitten. Om er toch even een paar weken tussenuit te zijn hebben we afgelopen augustus de auto volgegooid met kampeerspullen en zijn de zon achterna gereisd.  Uiteindelijk in Italië de Hollandse regen achter ons gelaten. Ondanks het gemis van onze motor toch een paar leuke weken doorgebracht op een paar kleine charme campings uit het in de haast gekochte ANWB boekje.  Voorzichtig zijn we weer aan het nadenken over de zaken die we nog moeten voorbereiden voor de grote reis. Zo kwamen we tijdens deze vakantie tot de conclusie dat onze tent niet echt geschikt is voor op de motor. Te groot en te zwaar. We zullen nog iets serieuzer moeten nadenken over onze camping uitrusting die wel geschikt is voor de motor. Als er iemand nog handige tips heeft zijn die van harte welkom! Om deze blog toch nog een beetje op te leuken heb ik nog een paar traditionele Italië vakantiefoto’s geplaatst.

Reageren.

vakantieman

04 January 2012
Hey wat een leuke verhalen om te lezen. Helaas dat je laatste reis niet door ging. De laatste vijf jaar zijn wij ook veel op vakantie geweest. En met de laatste twee jaar 7 keer met de moter binnen Europa. Aankomend jaar gaan we voor het eerst met de moter buiten Europa. Ditmaal Amerika. India is eigenlijk de volgende stap voor een jaar later. Hiervoor was ik opzoek na verhalen en recensies. Die heb ik gevonden. Bedankt!! Groeten martina
2